Ohjeet

Sharewoodissa voit auttaa missä ja milloin tahansa. Ja aina ilmaiseksi.

Sharewood auttaa järjestöäsi

Kurkista hyväntekeväisyyden tulevaisuuteen ja tuo järjestösi Sharewoodiin. Järjestösi saa Sharewoodista rahaa, tukijoita, julkisuutta ja auttavia käsiä. Kaiken ilmaiseksi. Meillä avustustyö ja maailmanparantaminen ei ole ryppyotsaista potemista, vaan hauskaa, ratkaisukeskeistä ja palkitsevaa yhdessä tekemistä.

1. Sharewood on moderni varainkeruukanava. Suomen ensimmäinen ja ainoa sosiaalinen hyväntekeväisyysmedia. Käyttäjät lahjoittavat valitsemalleen avustusjärjestölle rahaa klikkailemalla mainoksia, voittamalla arvonnoissa ja osallistumalla kampanjoihin. Lue lisää »

2. Sharewood on tehokas viestintäkanava.
Järjestösi saa julkaista uutisia ja kertoa kuulumisia Sharewoodin Hyvissä Uutissa ja järjestön Sharewood-sivuilla. Sharewoodin käyttäjät ovat tutkitusti kiinnostuneita järjestöjen asioista ja erityisesti siitä, mitä hyvää järjestöt saavat aikaan. Lue lisää »

3. Sharewoodista löydät vapaaehtoistyön tekijöitä.
Löydät järjestösi vapaaehtoistöille tekijät Sharewoodin Vapaaehtoispörssistä. Sharewood muuttaa vapaaehtoistyöt pelinomaisiksi. Tavoitat joukkoja, joita et muuten tavoittaisi. Lue lisää »

4. Sharewoodissa hyväntekeväisyys on hauskaa ja palkitsevaa. Sharewoodin käyttäjät saavat järjestösi tukemisesta palkintoja. Vapaaehtoistöistä käyttäjät saavat Sharewoodin metsäänsä eläimiä ja onnekkaat voittavat arvonnoissa upeita Elämyspalkintoja. Voitot tukevat myös järjestöäsi. Maksamme voittajan avustuskohteelle aina kymmenen prosenttia palkinnon arvosta. Avustustoiminnan tiimellyksessä syntyy myös jatkuvasti uusia ystävyyssuhteita. Lue lisää »

Millaisia avustussummia Sharewoodista voi odottaa? Voit itse vaikuttaa siihen helposti. Mitä enemmän kutsut tukijoita järjestöllesi Sharewoodiin, sitä enemmän rahaa kertyy. Jo sata aktiivista mainosten klikkaajaa voi ohjata järjestöllesi jopa tuhansia euroja vuodessa. Entä jos heitä onkin tuhat? Katso tämän hetkinen avustustilanne.

Sharewood on paikka, jossa kaikki voittavat. Me haluamme auttaa järjestöäsi Sharewoodissa. Otahan yhteyttä ja kerro järjestöstäsi, niin parannetaan maailma yhdessä!

Täytä allaoleva lomake ja lähetä se, niin otamme järjestöösi yhteyttä!

Järjestö


Nimi:
Katusoite:
Kotisivujen osoite:


Yhteyshenkilö


Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköposti:

Kerro järjestöstäsi

Kuvaa järjestösi toimintaa ja vastaa ainakin näihin kysymyksiin:

Onko järjestönne rekisteröity ja onko järjestöllänne rahankeräyslupa?

Tukeeko toimintaanne RAY tai joku muu julkinen taho (mikä)?

Onko järjestöllä yritysyhteistyökumppaneita? Mitä yrityksiä?

Kuinka paljon ihmisiä arvioitte toimintaanne osallistuvan (työntekijät, vapaaehtoistyöntekijät, lahjoittajat, muut tukijat ja sidosryhmät)?

Mitä viestintäkanavia käytätte tiedottamiseen ja varainhankintaan (sähköposti, kirjeitse, jäsenlehti, kotisivut, facebook, tapahtumat, tiedoitus, mainonta)?Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää!

Matti Tuomisto
Toimitusjohtaja
+358 (0) 400 434 304
matti.tuomisto@givget.com

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.