Myyntiehdot

Alennukset

Nettohinta = hinnastohinta - media- tai mainostoimistokorvaus tai asiakasalennus.

Asiakaskohtainen alennus 2-15 % myönnetään sopimusjakson ilmoittelusta Sharewoodissa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Givget Oy voi myöntää joko media- ja mainostoimistokorvauksen tai asiakasalennuksen. Ne ovat toisensa poissulkevia. Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Media- ja mainostoimistokorvaus

Media- ja mainostoimisto vastaa välittämänsä mainostajan mainoksen sisällöstä ja maksusta. Givget Oy myöntää auktorisoidulle media- ja mainostoimistolle sen Givget Oy:lle välittämästä mainonnasta viidentoista prosentin (15 %) korvauksen.

Maksuehdot

Auktorisoitujen media- ja mainostoimistojen maksuaika on 14 vrk netto ja muiden asiakkaiden 7 vrk netto. Maksuajan ylityksestä peritään lain mukainen viivästyskorko.

Laskua koskeva huomautus on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Maksuhäiriöt käsitellään tapauskohtaisesti.

Asiakkaan tulee pyydettäessä toimittaa Givget Oy:lle vakuuksia, mikäli se niitä edellyttää. Givget Oy varaa oikeuden muuttaa maksuehtoja.

Kampanjat laskutetaan tilausvahvistuksen yhteydessä, jos kampanjakohtaisesti ei muuta sovita.

Tuotantotyöt laskutetaan ennen tuotannon käynnistymistä, jos kampanjakohtaisesti ei muuta sovita.

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä tilauksia ja mainosvarauksia.

Maksuliikenne

Pankkiyhteys Nordea Helsinki IBAN FI58 1745 3000 0524 58SWIFT NDEAFIHH

Maksun saaja: Givget Oy

Arvonlisävero

Hinnastohinnat ovat verottomia hintoja.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa olevat, viranomaisten ilmoitus- ja mainostuloihin määräämät verot ja maksut. Arvonlisäverovelvollisille mainostajille arvonlisävero on vähennyskelpoinen.

Kampanjan vahvistaminen

Kampanja on vahvistettava kirjallisesti tarjouksessa mainittuun viimeiseen voimassaolopäivään mennessä, muussa tapauksessa varaus peruuntuu.

Aineiston myöhästyminen, vastuu virheistä ja reklamaatiot

Jos aineistoa ei ole toimitettu Givget Oy:lle annetun aineistoaikataulun mukaisesti, Givget Oy ei vastaa siitä ettei mainosta mahdollisesti voida julkaista sovitun aikataulun mukaisesti.

Jos aineisto toimitetaan myöhässä, vähennetään kampanjan näyttöjä myöhästymisen suhteessa (laskutus silti aina 100 %).

Givget Oy ei vastaa mainoksen puutteellisuudesta, jos mainos on jätetty myöhemmin kuin aineistoaikataulun edellyttämänä ajankohtana. Tällaisessa tapauksessa Givget Oy voi myös sijoittaa mainoksen muualle kuin sovittuun paikkaan.

Givget Oy:n suurin vastuu hyväksytyn mainoksen poisjäännistä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä on mainoksen hinta.

Givget Oy ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista, jos mainosta ei voida julkaista määrättynä päivänä.

Givget Oy pidättää itsellään oikeuden ilman korvausvelvollisuutta mainostilan siirtämiseen, poistamiseen tai tehtyjen varausten peruuttamiseen, mikäli erityiset syyt sitä vaativat.

Givget Oy vastaa reklamaatioista vain aineistoaikataulun mukaisesti vastaanotetuista virheettömistä aineistoista. Muistutus virheellisestä mainoksesta on tehtävä seitsemän (7) päivän kuluessa mainoksen julkaisemisesta.

Peruutusehdot

Varaukset ja aineistojen toimitus viisi (5) työpäivää ennen julkaisua.

Mainokset voidaan peruuttaa viisi (5) työpäivää ennen julkaisupäivää.

Mikäli vahvistettu mainos perutaan myöhemmin kuin 14 työpäivää ennen julkaisupäivää, veloitetaan 50 % mainoksen nettohinnasta.

Mikäli vahvistettukampanja perutaan myöhemmin kuin 7 työpäivää ennen julkaisupäivää, veloitetaan 100% mainoksen nettohinnasta.

Kaikkien yli 1 kuukauden mittaisten kampanjoiden irtisanomisaika on 1 kk.

Myynti

Matti Tuomisto

Toimitusjohtaja
+358 (0) 400 434 304
matti.tuomisto@givget.com

Jyri Seppä

Partneri
+358 (0) 400 171 400
jyri.seppa@givget.com

Hei Hyväntekijä - tilaa Sharewoodin uutiskirje!

Saat etuja, tarjouksia ja kilpailukutsuja sekä uutiskirjeen kerran kuukaudessa.
Tule mukaan. Hyvän tekeminen tekee onnelliseksi - tutkitusti.

ps. Jos olet rekisteröitynyt Sharewoodiin, saat uutiskirjeen ja edut automaattisesti.